Om os

Hos T. Søgaard Logistics A/S får du altid den bedste service. Vi er i besiddelse af en alsidig vognpark, der kan løse stort set alle transport opgaver. Du er garanteret en professionel transport baseret på erfaring og kvalitet.
Vi ser os selv som en erfaren og solid udbyder af køle- og frysetransporter. Vi er i stand til at udføre en bred vifte af transportopgaver, fuld- og partgods både nationalt og internationalt.
Vort mål er at skabe en effektiv, fleksibel og stabil transportløsning, som er tilpasset vore kunders behov, og yde en service der gør, at du som kunde kan have fuld tillid til os

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi tager gerne en snak og giver råd om transportopgaver. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på logiske løsninger efter dit behov.

Vores transporter tilrettelægges og koordineres fra hovedkontoret i Hanstholm, hvor vores dygtige medarbejdere følger dem hele vejen frem til målet. Vores logistik er nutidig og effektiv, hvilket spiller en rolle for dig som kunde, da vi ikke belaster din transport med overflødige kilometer og spild af tid.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på
+45 97 96 21 25 eller send os en email på info@tslog.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.